Taalcoach Julia

Graag vertel ik je iets over mezelf en waarom ik het sociale lesconcept heb ontwikkeld.

Over Julia

In 1983 ben ik geboren in Kent (Engeland), waar mijn ouders woonden en werkten. Als vierde in een gezin van vijf kinderen ben ik opgegroeid rond kinderen die regelmatig Engels spraken. Al na een jaar verhuisden wij weer terug naar Nederland, maar het taalgevoel is gebleven. Met veel plezier heb ik Engels geleerd tijdens de zomervakanties in Engeland en Schotland, en BBC en films kijken zonder ondertiteling hielp zeker mee. Zo heb ik vrijwel ongemerkt mij de taal eigen gemaakt. En dat brengt mij op het sociale lesconcept waar je in de alinea hieronder meer over leest.

Nu woon en werk ik in Rotterdam. Ik ben getrouwd met Wouter en wij zijn trotse ouders van drie kinderen. In mijn vrije tijd pak ik graag een filmpje, beschilder ik porselein (zie DotsDesign) en volg ik al sinds jaren dansles.

Certificering

December 2017 Cambridge Business Higher (C2 level)

Maart 2018 Cambridge Proficiency (C2 level)

Voor meer informatie over mijn werkervaring kijk je op mijn LinkedIn profiel.

Sociaal zijn we allemaal

Laten we eerlijk zijn: iedereen is online. Ongemerkt kijk je zo’n tweehonderd keer per dag op je smartphone of er een appje, statusupdate of Insta binnen is. Wat een berg aan informatie verwerken we! Laten we dit gebruiken om je een lesje te leren. Een lesje Engels dus!

Graag maak ik gebruik van jouw gewoonte om je smartphone op te pakken om je dagelijks een portie Engels te sturen waar jij wat mee kan: zakelijk nieuws, presentatietips, een discussie over onderwerp uit jouw vakgebied…lesmateriaal dat voor jou op maat beschikbaar is. Reageer, schrijf, mail, vlog en met jouw dagelijkse reactie staat het Engels ‘bovenaan’ de lijst van hersenactiviteit (ook wel top-of-mind genoemd).

Taalcoach

Als taalcoach help ik jou om je Engels te verbeteren: in spelling en grammatica, tekstbegrip, presentatie en meer. Ik ga ervan uit dat je gemotiveerd aan de slag gaat (anders zou het jammer van je cursusgeld zijn!) en de informatie die je nodig hebt zelf opzoekt en gebruikt. Als je het mij uit kunt leggen, dan heb je het pas echt begrepen!

Advertenties
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close